Notícies

Teixidores d’idees: “Teixidores d’idees amb Mercè Martínez”

teixidora2_img1

Teixidores d’Idees són unes trobades que organitza periòdicament la FAGEM i que reuneixen dones amb responsabilitat empresarial per compartir experiències i descobrir noves realitats socials i econòmiques a través de l’experiència d’altres dones d’èxit.

En aquesta trobada, la protagonista del Teixidores d’Idees és Mercè Martínez, presidenta del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya.

Durant la conversa, conduïda per la periodista Cristina Salad, Martínez va detallar la seva experiència emprenedora com a empresària del sector verd i el seu perfil com a presidenta d’una entitat, que acaba de complir 40 anys i és la primera vegada que té una dona al capdavant.

Llegeix la notícia completa a la web de FAGEM