Notícies

Participació a la jornada del “Economia Maresme Circular”

economia_circular_img1

ECONOMIA MARESME  CIRCULAR: Estudi del potencial de l’economia circular al Maresme és un projecte impulsat per la FAGEM i la Càtedra d’Economia Circular i Sostenibilitat del TecnoCampus per impulsar la transformació de la comarca cap a l’economia circular.

El projecte neix per detectar les oportunitats que el teixit empresarial de la comarca pot trobar en l’economia circular. Durant dos anys s’estudiaran els reptes i les oportunitats de transició cap a la circularitat mitjançant una mirada multisectorial i multiagent.

Es tracta de repensar el nostre model productiu i de consum, entenent els residus com a nous recursos i mantenir aquests en funcionament durant més temps, de forma que puguem evitar l’esgotament de les matèries primeres.

Excavacions Iluro: aposta per l'economia circular

Amb la presència de Yolanda Cebrià, representant d’Excavacions Iluro, en aquestes jornades, l’empresa segueix apostant pel seu compromís en l’economia circular i la sostenibilitat. Des de Excavacions Iluro es seguirà de prop l’evolució d’aquest projecte que busca impulsar la transformació del Maresme i del seu teixit empresarial cap a l’economia circular.

Llegeix la notícia completa a la web de FAGEM – Economia Maresme Ciruclar