Notícies

Excavacions Iluro fa una aportació de Globus Solidaris

mariona_img1

Excavacions Iluro ha participat en la diada del Dia Internacional del Càncer Infantil (15/02/2024) fent una aportació de globus solidaris a la Associació familiar de nens del Maresme amb Càncer Mariona. Aquesta Associació suma forces cada any per ajudar als infants amb aquesta malaltia de la comarca del Maresme i donar suport als seus familiars en el seu dia a dia durant el procés de la malaltia del seu fill o filla.

Juntament amb el suport de més de 30 escoles arreu del Maresme en aquesta campanya de sensibilització, l’Associació Mariona organitza diversos actes des de demà dimecres 15 de febrer amb la commemoració del Dia Internacional del Càncer Infantil fins al dissabte 18 de febrer a Mataró per a tots els infants que vulguin assistir

mariona_img2
mariona_img4