Notícies

Presència al programa RSE.Pime de Respon.cat

rsepime_img1

El Programa RSE.Pime de Respon.cat busca integrar la sostenibilitat en la estratègia i model d'empresa.

Des del setembre passat, una selecció de pimes, entre elles Excavacions Iluro, ha estan seguint l’acompanyament RSE.Pime per fer un salt qualitatiu en la gestió de la seva Responsabilitat Social i donar així robustesa a aquest model i fer-ne un model de competitivitat, a partir d’un enfocament responsable en els cinc vectors d’impacte: econòmic, laboral, ambiental, social i bon govern. 

La jornada final de l’edició 2022-23 de l’RSE.Pime ha tingut lloc a Vilanova i la Geltrú, a la seu d’una de les participants d’enguany, la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú. Una entitat històrica de la ciutat que va néixer per gestionar, incentivar, fomentar i millorar la Llotja de Vilanova i la Geltrú.

La jornada final de l’edició 2022-23 de l’RSE.Pime ha tingut lloc a Vilanova i la Geltrú, a la seu d’una de les participants d’enguany, la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú. Una entitat històrica de la ciutat que va néixer per gestionar, incentivar, fomentar i millorar la Llotja de Vilanova i la Geltrú

rsepime_img2
Llegeix la notícia completa a la web de respon.cat