Empresa

Excavacions Iluro

Professionals experimentats amb la última tecnologia per convertir en realitat els projectes més complexos.

La nostra empresa es va fundar a l’any 1960 amb tractors agrícoles i va anar introduint-se en el món de la construcció paulatinament, a mida que anaven arribant les primeres excavadores al nostre país, fins que va arribar a ser l’actual empresa “EXCAVACIONS ILURO” S.L, constituïda a l’any 1993 i que compta amb una trentena de vehicles entre diferents tipus d´excavadores i camions.

Arrossega una trajectòria professional de més de 60 anys d’experiència al servei de la construcció en l’àrea dels moviments de terres, enderrocs, classificació i preparació d’àrids, dins de l’àmbit geogràfic de la comarca del Maresme.

Seguim treballant amb entusiasme i serietat, aportant experiència, i donant confiança i l’assessorament que es mereix el nostre client. 

empresa
Sin-título-1

Darrere de cada projecte i màquina, un equip sòlid i experimentat.

Visió: treballar conjuntament amb els tècnics per donar la major qualitat possible a l’obra.

Missió: Mantenir l’empresa per seguir treballant amb els mateixos valors que han infundat els nostres pares, els fundadors d’EXCAVACIONS ILURO SL.

Valors: qualitat, eficàcia, experiència, coordinació amb altres empreses del sector, tracte proper amb el client, satisfacció de complir amb la feina ben feta, estructura familiar i directa, atenció personalitzada.

Vols més informació?
Contacta amb nosaltres