Empresa verda, compromis social, seguretat i salut

EXCAVACIONS ILURO S.L., és una empresa que brinda els seus serveis de construcció en l’àrea de moviments de terres, enderrocs, classificació i preparació d’àrids, dins de l’àmbit geogràfic de la comarca del Maresme.

Té com a objectiu principal donar servei amb índexs òptims de qualitat, per tal de satisfer les necessitats dels seus clients actuals i futurs i establir un llindar respecte al medi ambient en la seva total activitat, proporcionant condicions segures i saludables en totes les seves àrees d’actuació.

Els nostres professionals experimentats amb l’última tecnologia converteixen en realitat els projectes més complexos. Treballem per particulars, empreses i obres públiques.

Empresa saludable

Excavacions Iluro treballa amb la Mutua Maz, aquesta ens ha fet un reconeixement per la baixa sinistralitat dels nostres treballadors en la seva activitat laboral. Treballem sota un protocol intern per vetllar per la salut dels nostres treballadors, per incentivar bones pràctiques en la jornada de treball.

Per la prevenció de mals més importants comptem amb petits exercicis rutinaris.

Vetllem per la seguretat i la salut de tots els nostres treballadors.

Hem guanyat la vuitena edició dels Premis MAZ a l’empresa Saludable per la diversitat i tipologia de les nostres accions saludables.

Veure nota de premsa

Veure diploma

Sin-título-2

Empresa solidària

Impulsem la solidaritat i el compromís social en tots els nostres projectes. 

Des de fa 8 anys ens hem compromès amb les persones amb discapacitat intel·lectual del Maresme a través de diferents accions, col·laborem en la recollida selectiva de residus a través del nostre centre especial de treball, impulsant el calendari solidari de l’Entitat o amb aportacions econòmiques per tal d’impulsar activitats i projectes que milloren la qualitat de vida del col·lectiu.

L’Associació Agrària Cinc Sénies-Mata-Valldeix agraeix a Excavacions Iluro la seva labor social i compromís amb aquest territori pel seu suport i dedicació en el manteniment i arranjament dels camins, marges i altres espais de mobilitat. 

Veure carta agraïment

Empresa verda

Excavacions Iluro a través del present compromís de la Direcció, subscrit per tots els treballadors, estableix que totes les nostres activitats, productes i serveis es desenvolupen des de la perspectiva de la satisfacció al client en les millors condicions de prevenció de riscos i de la contaminació ambiental.

Per això, garantim el compliment de la legislació mediambiental aplicable i d’aquells altres requisits tècnics que ens permetin de millora continua dels nostres impactes sobre el Medi Ambient local i global.

Apostem per una econòmica circular. Promovem l’optimització dels recursos per iniciar projectes circulars al llarg de tota la nostra cadena de valor.

Extraiem terres, les valorem i si estan netes i no contaminades, les aportem (amb una prèvia llicència de l’ajuntament) en terrenys rústics d’ús agrícola amb la finalitat de millorar i anivellar per la formació de planes de cultiu.

Eficàcia i innovació sostenible són els nostres grans pilars.

Sin-título-1

Vols més informació?
Contacta amb nosaltres