Notícies

Acte del Programa RSE.Pime

Cada vegada més pimes orienten el sentit de propòsit a l’RSE per millorar la seva competitivitat empresarial

Aquesta ha estat una de les principals conclusions que s’ha expressat a l’acte del Programa RSE.Pime, on s’ha reconegut 15 noves pimes, que se sumen a les que han passat anteriorment per aquest programa pioner a Catalunya, i que ja són més de 165.

L’acte, que ha tingut lloc aquest dimarts 20 de juny al Palau Robert de Barcelona, ha suposat la cloenda de l’edició 2022-2023 i alhora el llançament de la nova edició, amb la convocatòria oberta fins al 21 de juliol.

Una vegada més, s’ha posat en relleu el paper compromès de tantes pimes catalanes que fan d’una gestió responsable el seu model d’empresa, i que cada cop més aposten per desenvolupar un sentit de propòsit a partir de la gestió de la seva responsabilitat cap a la societat.

En el transcurs de l’acte, Yolanda Cebrià Javierre, representant d’Excavacions Iluro, ha participat en una conversa informal on s’han destacat algunes de les seves bones pràctiques i reptes de futur.

acte_rseoime_img1
Llegeix la notícia completa a la web de respon.cat