Notícies

Manifest per una Economia amb Propòsit

manifest_img1

Excavacions Iluro signa el "Manifest per una Economia amb Propòsit"

Més de 200 empreses catalanes, entre elles Excavacions Iluro, han assistit a l’esdeveniment i s’han adherit al “Manifest per una Economia amb Propòsit” que promouen les principals organitzacions empresarials del país, amb el lideratge de Respon.cat i la complicitat de la Cambra de Comerç. L’acte de presentació i signatura ha tingut lloc el dimarts 27 de juny a la Casa Llotja de Mar de Barcelona.

Excavacions Iluro: aposta per la sostenibilitat

El manifest fa una crida al món empresarial per avançar en el desenvolupament actiu i compromès de la responsabilitat de les empreses envers la societat, amb un propòsit de triple impacte, econòmic, social i ambiental. També pretén mostrar públicament com les empreses són motor de canvi des d’uns valors de compromís i creant valor compartit.

Llegeix la notícia completa a la web de respon.cat