Notícies

Excavacions Iluro s’adhereix a Respon.cat

Respon.cat, l'Organisme empresarial de referència en RSE a Catalunya

Respon.cat és un organisme que vol implicar les empreses i les organitzacions empresarials més compromeses amb la Responsabilitat Social, amb l’objectiu de promoure un salt qualitatiu i quantitatiu de l’RSE a Catalunya

Es pretén oferir l’espai de trobada i col·laboració entre empreses de sectors, territoris i dimensions diverses, per tal de construir una iniciativa que sigui de servei per a una gran diversitat d’empreses sabent captar el sentit diferencial que l’RSE pot tenir en cadascuna.

 

Excavacions Iluro: aposta per la sostenibilitat

Amb aquesta adhesió, Excavacions Iluro es reafirma en alguns dels seus valors com ara  el seu compromís amb la sostenibilitat, el medi ambient i l’economia circular.

D’aquesta forma, Excavacions Iluro s’uneix a Respon.cat per tal de  contribuir a generar, compartir, i divulgar coneixement sobre la responsabilitat social de les empreses, i establint i aplicant una sèrie de bones pràctiques.

Llegeix la notícia completa a la web de respon.cat